Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotosessie met je grote liefde, gezin of familie. Goed dat jullie daarvoor kiezen. Het is belangrijk om dit vast te leggen! Als dit in verband met een jubileum is alvast gefeliciteerd! Maar ook als dit 'zomaar' is, fotografeer ik jullie graag. 
Hieronder vind je de verschillende fotosessies die ik aanbied. Als jouw idee er niet bij staat, neem dan vooral contact met me op om de mogelijkheden te bekijken. 

Informatie en prijzen

Binnen 3 weken krijg je een online gallery en de bestanden in hoge resolutie toegestuurd. Dan kun je genieten en bijbestellen!

Nagenieten

04.

Na wat mailverkeer zie ik jullie op de afgesproken, en door jullie gekozen locatie. Daar maken we het gezellig en fotografeer ik jullie!

Fijne fotoshoot

03.

Je kunt contact met me opnemen via mail of contactformulier. Vertel me alles over jullie liefde, gezin of familie. Ik mail je snel terug!

Stuur een berichtje

02.

Super goed dat je de kostbare momenten wilt laten vastleggen, daar krijg je geen spijt van! Bedenk wat je wilt en kijk welk pakket bij je past.

Lees je in

01.

€90,- 

> Geschikt voor het vastleggen van jullie liefde, verloving en zwangerschap
> 1 á 1,5 uur fotografie
> Minimaal 20 foto's in hoge resolutie. Er is geen bovengrens :)
> Online gallery en app met de foto's
> Mogelijkheid tot nabestellen of album!

Loveshoot

Foto's van jullie samen, zoals jullie zijn: puur en echt. Een fijne shoot, waarin ik jullie probeer te leren kennen, door middel van opdrachtjes jullie connectie vastleg en jullie alleen jezelf hoeven te zijn. 

Exclusief reiskosten: €0,21 per km

Een gezin is de plek waar kinderen opgroeien, opbloeien. Een liefdevol gezin is een zegen! Daar mag je van genieten, blij mee zijn.  Een shoot waarin kinderen niet alleen hoeven te poseren, maar zichzelf mogen zijn (of dat nu verlegen of enorm actief is), waarin we foto's voor opa en oma maken en door middel van opdrachtjes connectie en emotie vastleggen! Ik hoop jullie te zien!

gezinsgeluk

> Gezinsgrootte maakt niet uit, of je nu 2 of 6 kinderen hebt gekregen...
> ca. 1,5 uur fotografie
> Minimaal 20 foto's in hoge resolutie, zonder bovengrens :)
> Online gallery en app met foto's
> Foto's nabestellen en album laten ontwerpen mogelijk!

€120,- 

Exclusief reiskosten: €0,21 per km

Familiefotografie

Na het krijgen kinderen, komen nog heel erg veel andere mooie momenten en jubilea's. Een gezin breidt zich uit tot een fijne familie met kleinkinderen en vader en moeders worden opa en oma's. Prachtig. Ik fotografeer jullie graag, of dit nu wel of niet voor een jubileum is. 

> Foto's van alle gezinnen apart, groepsfoto's en alles daartussen. 
> ca. 1,5 uur fotografie
> Minimaal 20 foto's in hoge resolutie, zonder bovengrens :)
> Online gallery en app met foto's
> Mogelijkheid tot nabestellen foto's en album!

€160,- 

Exclusief reiskosten: €0,21 per km

Q: Kunnen we een album en foto-afdrukken krijgen?
A: Ja natuurlijk! Ik heb daar een gids voor. Zodra je aangeeft dat je je foto's wilt afdrukken of dat je graag een album wilt, krijg je die van mij. Misschien is het ook leuk een album voor ouders te maken!

Q: Hoe lang duurt het voordat we de foto's krijgen?
A: Je krijgt binnen 3 werkdagen een preview.  Daarna krijg je binnen 3 weken de volledige gallerij!

Q: Mogen we zelf een locatie uitkiezen?
A: Ja! Locatie zoeken we in overleg uit. Misschien willen jullie graag dat ik naar jullie toe kom, of juist bij mij in de buurt. We zoeken een locatie die bij jullie past. Als je al een locatie in jullie hoofd hebben, vertel maar! Ik ga graag met jullie mee.

Q: Ik weet niet of wij binnen het pakket gezin of familie vallen... Hoe kan ik dat weten?
A: Als je het niet weet, stuur dan gewoon even een mailtje!

Q: Is de prijs all-inclusive?
A: Je krijgt een fotosessie en een gallerij met minstens 20 foto's in hoge resolutie. De prijs is excl. reiskosten en foto-afdrukken. 

Q: Ik wil graag een shoot cadeau geven, is dat ook mogelijk?
A Ja, natuurlijk. Foto's zijn een cadeau dat altijd waardevol blijft en dus een prachtig cadeau. Als je me een mailtje stuurt kunnen we kijken hoe we dit leuk aan kunnen pakken. Ik kan een cadeaubon voor jou maken, maar we kunnen een ook verrassingsshoot doen. Net wat bij jullie past. Ik hoor graag van je!

Vraag en antwoord