Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voor jullie bruiloft zoeken jullie natuurlijk een fotograaf die bij jullie past, jullie dag mooi en goed vastlegt en in jullie budget past. 

Jullie trouwdag is een dag om nooit te vergeten. De dag waarop jullie elkaar liefde en trouw beloven voor de rest van jullie huwelijk, totdat de dood jullie scheidt. Dat is niet zomaar een belofte. Het is belangrijk om op die dag terug te kunnen kijken, als je een beetje gesetteld bent in jullie nieuwe huis, bij jullie eerste jubileum, maar ook als je grijs geworden bent. Sidenote: Ik vind het zo leuk om bij mijn opa en oma op de bank te zitten en foto's uit hun foto-album te bekijken. Mijn opa en oma hebben een goede fotograaf uitgezocht voor hun bruiloft en daar zijn ze nu nog blij mee. 

Ik vind het belangrijk om jullie dag en liefde vast te leggen zoals het is, zodat je bij het terugkijken van die 'o,ja'-momentjes hebt. En je weer opnieuw geniet. Daarbij weet ik op welke momenten ik de regie moet nemen -bijvoorbeeld bij de familieportretten- en wanneer ik alleen de momenten hoef vast te leggen en mee mag genieten. 

Kijk rustig naar mijn pakketten en neem contact met me op als je mij graag als fotograaf wilt, of vragen hebt! 

Informatie en prijzen

Met het vastzetten van jullie datum, begint de pret pas.  We plannen een datum voor jullie verlovingssessie! En ik denk graag mee met jullie tijdlijn en denk mee als je dat fijn vindt. Alles zodat jullie een mooie bruiloft hebben.  

Alles wat rest

04.

Naar aanleiding van het gesprek en jullie budget raad ik jullie een pakket aan, maar natuurlijk beslis je zelf waar jullie voor kiezen.  Na een aanbetaling staat jullie datum vast in mijn agenda!

Kies een pakket en zet je datum vast. 

03.

Tijdens het kennismakings-gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, jullie al je vragen stellen en ik jullie uitleggen hoe alles in zijn werk gaan. 

Boek een kennismakingsgesprek

02.

Overtuigd?  Neem contact op via het contactformulier of stuur een mailtje. Dan stuur ik jullie extra informatie en kunnen we een datum voor het kennismakingsgesprek vastszetten. 

stuur een berichtje

01.

€500,- 

> Verlovingssessie
> 6 uur fotografie 
> Een linnen fotoalbum van 15 x 15 cm met 20 pagina's
> Minimaal 200 foto's in hoge resolutie in jullie online gallery
> Een preview binnen 1 week en jullie volledige gallery  en app in 6 weken. 
> Mogelijkheid tot nabestellen foto's en album

> Verlovingssessie
> 8 uur fotografie
> een linnen foto-album van 15 x 15 cm met 20 pagina's
> Minimaal 300 foto's in hoge resolutie in jullie online gallery
> Een preview binnen 1 week en jullie volledige gallery en app in 6 weken
> Mogelijkheid tot nabestellen foto's en album

pakket twee

€750,- 

pakket een

Trouw je in twee dagen? Wil je juist minder dan 6 uur fotografie door omstandigheden? Trouw je in het buitenland? Heb je andere plannen die niet passen binnen deze pakketten en zou je wel graag mij als jouw fotograaf willen? Neem dan contact met me op via de mail of het contactformulier. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken! 

pakket op maat

Prijs op aanvraag

Q: Waarom is in elk pakket een verlovingsfotosessie begrepen voor de trouwdag?
A: Dat heeft eigenlijk drie redenen: 1. Je verlovingstijd is een prachtige tijd van jullie samen. Het is fijn om daar foto's te hebben.. 2. Foto's van deze fotosessie kun vaak goed gebruiken voor jullie trouwkaarten, of op de trouwdag zelf. 3. Ik vind ik het belangrijk dat we elkaar in real life zien en spreken voor de trouwdag. Daarnaast helpt het als jullie mijn manier van fotograferen al kennen!

Q: Kunnen we ons album aanpassen binnen het pakket dat wij kiezen?
A: Ja, dat kan! En stiekem ben ik daar voorstander van.  Als je bijvoorbeeld kiest voor embossing in je album, krijg je daar een aparte rekening voor. 

Q: Deze pakketten passen niet bij onze bruiloft, kunnen we een custom pakket krijgen?
A: Dat hangt helemaal van jullie wensen af. Stuur me een mail met jullie wensen, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. 

Q: Niet elke fotograaf zorgt voor bedankkaartjes... Kun jij dat wel voor ons regelen?
A: Als ik ooit zelf hoop te trouwen zou ik het enorm leuk vinden om mijn gasten een bedankkaartje mee te geven. Alleen al omdat ik weet hoe erg dat gewaardeerd wordt. Als je dit wilt, geef het dan op tijd aan. Ik kan daar zeker voor zorgen. We maken van tevoren een ontwerp en dan hoeven we op de dag zelf alleen nog maar de juiste foto te plaatsen. 

Q: We zouden het enorm leuk vinden voor onze gasten als we binnen 1 week een blog kunnen laten zien, is dat mogelijk? 
A: Dat hangt af van de tijd wanneer je trouwt. Geef dit even aan bij de aanvraag, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Vraag en antwoord

Staat jullie vraag hier niet tussen?
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier >>