February 1, 2021

Leuke cadeau’s voor je valentijn!

Als ik dit schrijf is het ongeveer nog twee weken voor het valentijnsdag is. Misschien lees je dit als het al lang voorbij is, maar je gewoon op zoek bent naar een leuk origineel cadeau voor je vriend! Of het nu wel of geen valentijnsdag is, het is altijd leuk om iemand te verrassen, soms, opeens zomaar, of bij een speciale gelegenheid, jubileum of iets dergelijks. In deze blog inspiratie voor originele cadeau’s! Voor allerlei budgetten! Van gratis, omdat je het zelf maakt tot wat duurdere cadeau’s.

Producten met een foto

Print een foto van jullie samen. Dat kan in een mooie fotolijst, maar natuurlijk op allerlei producten die hij dagelijks of wekelijks gebruikt: een telefoonhoesje, muismat, kalender of iets anders. Het is ook leuk om een fotoboek te bestellen van de afgelopen tijd. Eerder schreef ik al een waardevol blog over het maken van fotoboeken: hoe doe je dat en waar? Geen leuke foto’s om te gebruiken? Hoog tijd om die te laten maken. Stuur me gerust een bericht!

Ik hou van jou a-z

Dit kun je op allerlei manieren doen. Op een groot vel, de letters uittekenen en daar het woord achterzetten, met evt. uitleg. Je kunt het ook op gesneden papier doen, evt. lamineren, perforeren en aan een sleutelhanger vastmaken, in een doosje doen of verzin wat anders leuk. Leuk om in terug te kijken!

Gedicht met iets leuks erbij

Rijmen is tegenwoordig een stuk makkelijker met Mick’s rijmwoordenboek, herkenbaar? Maar een gedicht vind ik altijd wel heel leuk. Persoonlijk. Je kunt daarbij ook wat je geeft koppelen aan je gedicht.

Couponboekje

Een couponboekje die hij kan besteden waar jij bij bent. Misschien een keer uit eten, een ijsje hier of daar, klein cadeautje of om jou eens voor een klusje dat hij altijd doet op te laten draaien. Op deze website vind je leuke printables, zodat je ze zelf in kunt vullen, maar niet hoeft te maken. Je kunt ze ook in allerlei vormen kopen bij Invulboekjes.nl. Tot en met 14 februari ontvang je 10% korting op hun producten met de code Valentijn10!

Gepersonaliseerde kaart opeens in de bus

Zolang je niet bij elkaar woont is het heel makkelijk om iets op te sturen en heeft hij opeens een verrassing in de bus. Wordt vast en zeker gewaardeerd. Bij het letterlijk denken over dit cadeau schoot mij iets in het hoofd wat jij hierbij niet bedacht had. Je kent vast de kaarten van New York in een minimalistische stijl wel. Deze kun je ook laten maken van jouw woonplaats of een andere plek die je dierbaar is via Mapiful, origineel cadeau!

Een leuk invulboek van Invulboekjes.nl

Boeken

Je kunt ook een leuk persoonlijk boekje maken, helemaal zelf. Elma van der Vliet heeft ook een super mooi invulboekje, met leuke vragen: Voor de liefste. Daarnaast kun je een boek van Invulboekjes gebruiken! De code voor korting vind je hierboven! Het zet je aan het denken en laat weer dingen boven drijven die je anders niet bedacht had. Je kunt ook een boekje kopen wat hij invult en weer teruggeeft of iets anders. Maar zo’n boek kun je maar van één iemand krijgen, super gepersonaliseerd. Daarnaast is het ook leuk om een boek met elkaar door te nemen. Geef bijvoorbeeld het boek: 5 talen van de liefde van Gary Chapman, ze zijn er ook voor kinderen en dergelijke!

Spellen

In een eerder blog zette ik al een aantal leuke spellen op een rij die echt het proberen waard zijn. Houdt jouw vriend bijvoorbeeld van spellen met een pattriotisch tintje? Speel dan de Amsterdamse Versie van Ticket to Ride? Een leuk spel met kettingreacties? Kies eens voor Clever!

Laat je creativiteit de vrije loop

Iets maken voor je vriend of man wordt leuk ontvangen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een sleutelhanger voor aan zijn sleutelbos, kaart voor in portemonnee. Of maak een lekkere chocoladeletter!

Bloemen

Voor veel vrouwen maakt een bos bloemen hun dag een stuk beter, helemaal in deze periode waarin we veel thuis zitten. Bij Bloompost hebben ze allerlei bloemen: verse boeketten en ook mooie droogbloemen! Aanrader!

Dagje weg

In coronatijd is het wel wat lastiger, maar samen een dagje weg en qualitytime kan op allerlei manieren, ook nu. Wandelen langs het strand of een andere leuke ANWB-route wandelen of fietsen. Soms zijn ook een aantal musea’s open, dus ook die kun je met een bezoekje vereren! Of wat dacht je van een escaperoom (reserveer daar wel even goed budget voor). Die escaperooms zijn er ook in spelvorm voor thuis: Exit van 999 games. In de winter kun je schaatsen op de ijsbaan enz. Ook heeft ANWB een leuke lijst van dagjes weg, of kijk eens bij Groupon!

IXXI

Misschien heb je er weleens van gehoord en naar zitten kijken. De ingenieuze manier waarop IXXI’s worden vastgemaakt. Of je nu kiest voor het laten afdrukken van een eigen foto, collage of een mooi schilderij op hun manier: Je krijgt allerlei vierkante kaarten, die je met elkaar verbindt en zo op een originele manier ophangt. Op hun website vind je een goede instructie! Ze zijn er in allerlei formaten, stijlen en dergelijke!

Kleding

Je kunt leuke sokken kopen, zoals bijvoorbeeld happy socks of de duurzame variant: Qnoop. Daarnaast is het leuk om een trui te personaliseren. Mooie manchetknopen met een gravering en ga zo maar door. Voor elk budget is wel wat leuks te verzinnen. Of wat dacht je van een mooi overhemd van SKOT Fashion?

Succes! En veel plezier met geven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *