December 7, 2020

Jij en online geld verdienen!?

Misschien heb je er weleens van gehoord. Enquêtes invullen en er geld mee verdienen. Ik had er altijd een beetje een vreemd beeld bij. Dat veranderde al iets toen een klasgenoot vertelde dat zijn vader dit vaak deed als hij moest wachten. Op een gegeven ogenblik begon ik enquêtes in te vullen voor GFK. Ik had daarbij een duidelijk doel voor ogen: een eigen Kitchenaid Artisan van die bonnen! Ondertussen heb ik ‘m gekocht, helemaal van de bonnen en geld van Euroclix!

Geld verdienen met enquetes

Het is niet zo dat je €50,- per dag verdient. Er zijn simpel weg niet elke dag enquêtes beschikbaar. Misschien wel als je 5 verschillende bedrijven gebruikt om enquêtes voor in te vullen, maar dat doe ik niet. Ik vind dat helemaal niet erg. Het is gewoon een leuk extraatje!

  1. GFK Panel: Bij GFK kwam ik via mijn moeder. Zij scant haar boodschappen voor punten. Ik vul enquêtes in voor punten en dat loopt als een trein. Bij GFK spaar je punten per enquête naar de lengte ervan. Je kunt eventueel ook voor onderzoek je online gedrag laten registeren en daar punten mee verdienen (GFK Digital Trends). Bij 2000 punten kun je een waardebon uitzoeken van bijvoorbeeld alle appstores, De Bijenkorf, Bol.com, Mediamarkt, VT Wonen of Wehkamp.
  2. Euroclix: Bij Euroclix spaar je punten, maar die kun je om laten zetten in geld. Hoe meer punten, hoe meer waard ze worden. Het fijne is dat je dit dus gewoon in het dagelijks leven kunt inzetten. Hier krijg je ook commissie (percentage) als je een ander aanbrengt. Dat blijft maandelijks 10% van wat de ander doet.
  3. I-say: I-say wordt aangestuurd door Ipsos. Uniek is dat je hier ook producten kunt testen en daar punten voor kunt krijgen, naast dat je enquêtes invult. Bij GFK zijn soms ook enquêtes van Ipsos, maar dit is het eigen platform van Ipsos.
  4. Opinieland: Bij Opinieland kun je meedoen aan allerlei onderzoek van merken, fabrikanten en organisaties over de hele wereld. Je kunt beloningen en prijzen verdienen of goede doelen steunen.
  5. Waardevolle mening: Bij dit onderzoekspanel kun je door middel van het maken van enquêtes punten sparen en die inwisselen voor bonnen van bijvoorbeeld Bol.com en Zalando. De onderzoeken die je hier invult zijn vooral gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten en de toekomst van verschillende industrieën.

Ik ben benieuwd of jij ook al online geld verdient en waar je dat eventueel doet! Of dat je je hebt laten overtuigen door middel van deze blog! Succes dan!

Een aantal links in dit blog zijn affilliate linksAls je via deze links je aanmeldt voor de onderzoeksbedrijven, krijg ik daar ook een kleine vergoeding voor. Ik waardeer het enorm als je deze gebruikt, want zo kan deze website en de podcast blijven bestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *