April 25, 2020

Loveshoot Anko en Myrthe

Nu het weer wat kouder wordt, kan ik ook weer foto’s laten zien van deze leuke verlovingssessie. Met het heerlijke weer van afgelopen week, maar ook nog aankomende week hebben we het enorm getroffen, het is genieten! Maar bij deze shoot zat het ons niet helemaal mee. We hebben de shoot een aantal keer verzet vanwege het weer. Eerst sneeuwde het, vervolgens was er een gevoelstemperatuur van -7 en toen we dan toch bij elkaar waren, gaven ze regen op. Maar we laten ons niet altijd tegen houden en ik heb enorm genoten van het fotograferen van dit stel. Alles ging goed, totdat we klaar waren. Terwijl we even wat opwarmden bij Hotel New York begon het te regenen. Niets erg, want wij zaten droog!

Ondertussen zijn Anko en Myrte getrouwd, maar toch wil ik de beelden van dit stel, dat overduidelijk dol op elkaar is, graag met jullie delen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *