April 25, 2020

Gerald en Rianda – bruiloft in Katwijk en Rijnsburg.

Het was aan het begin van een prachtige zomerse dag in mei, dat ik het huis van de bruidegom niet kon vinden. Ik belde aan bij de verkeerde mensen, die verward opkeken toen ik vroeg hoe het was binnen… Gelukkig was het snel opgelost en zo mocht ik getuige zijn van een stel dat elkaar een leven lang, liefde en trouw beloofde, een zegen vroeg over hun huwelijk en genoot met hun gasten. Kijk zelf maar!

Na de ontmoeting, maakten we foto’s in de duinen. Kan niet anders in Katwijk, toch?
Terwijl wij zo genieten van het zonnetje, verzamelen alle gasten zich en wordt er op het bruidspaar gewacht!
Na een heerlijke lunch is het moment aangebroken waar het deze dag om draait: elkaar een leven lang liefde en trouw beloven.
Na de kerk is het tijd voor de kinderreceptie. Kan niet anders met een meester
en juf. Als docent vond ik het genieten. Heerlijk al die blije en enthousiaste kinderkoppies!
Op het strand ging deze dag nog even door, gevierd met familie en vrienden. Voor mij eindigde hier de dag en dus ook de blogpost! Gerald en Rianda, bedankt dat ik op deze manier op jullie bruiloft aanwezig mocht zijn! En Emma, voor de gelegenheid die je gaf om met je mee te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *